Семеен зъболекарски кабинет Супердент, Пловдив

Д-р Теменуга Игнатова, Д-р Емилиян Станков

ул. Йордан Йовков №1
телефони: 032 / 64-84-84(кабинет), 64-56-64(дом.)
GSM: 0888 817283 (д-р Станков), 0888 363883 (д-р Игнатова)
e-mail:


Покажи по-голяма карта

Как да стигнете до Супердент

От Централна гара

С кола или пеша можете да стигнете до кабинета като се движите по бул. Руски до кръстовището на хотел Лайпциг и мол Марково тепе и завиете наляво по ул. Л. Каравелов. Втората пресечка вдясно след мола е ул. Й. Йовков. След около 150 м., на края на улицата, последната къща вдясно е зъболекарският кабинет.

От Пазарджик или магистрала "Тракия"

Двата пътя се срещат на кръстовището на Захарна фабрика. Ако идвате от Пазарджик продължавате направо, а ако идвате от магистралата - на кръстовището свивате наляво. Продължавате по бул. България, докато стигнете до бул. Победа, по който свивате надясно. След новия мост на Марица (Герджика) продължавате все направо по бул. Руски до кръстовищесто с ул. Гладстон до Търговската гимназия и мол Марково тепе. Свивате надясно по Гладстон, която скоро след това се разклонява на три улици. Свийте по най-лявата, ул. Иван Андонов. На ъгъла на втората ѝ пресечка вляво, ул Й. Йовков, се намира стоматологичния кабинет.

От площад Централен

От площада тръгвате към бул. Гладстон и продължавате по него. След като пресечете бул. Руски и подминете Търговската гимназия и мол Марково тепе ще видите, че ул. Гладстон се разклонява на три улици. Свивате по най-лявата, ул. И. Андонов. Още в самото й начало вляво има малка пресечка, подминете я и на ъгъла на ул. И. Андонов и следващата пресечка вляво - ул Й. Йовков, се намира стоматологичния кабинет.